CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

sunnuntai 1. maaliskuuta 2009

Missä lienet, vihkijämme?

Vihkijäprobleemo. Ei oikein osata päättää, otettaisiinko vihkijäksi miehen seurakunnan pappi (vapaakirkko) vaiko sitten Kankaanpään kirkon puolesta tuleva pappi. Tätä pohtiessa pitäis miettiä niin hirveästi! Toisaalta olis ihana kun vihkijänä olis joku tuttu joka meidät tuntisi hyvin. Mutta toisaalta Kankaanpäästäkin löytyy tosi mukava nuorisopappi jolla on homma hallussa.

Oon tehny nyt kyllä vähän niin, että olen koko päätöksen antanut Akille pohdittavaksi.. Tää tuntuu olevan akille tämä vihkijä homma kuitenkin isompi juttu kuin minulle. Toki sanoin, että itse tahtoisin sen kankaanpääläisen ja nuoren. Uskon, että se osais tehdä vihkimisestä enemmän meidän näköisen ja kuuloisen. Vaikka homma olisi miten vakava tahansa, ei kai sen kirkkoseremonian ihan sunnuntaikokoukselta tarvisi näyttää :)

MUOKS: Päädyttiin sitten yhdessä siihen tulokseen, että otettaisiin se vihkijä kankaanpään seurakunnasta. Tyytyväinen olen valintaan! Vielä täytyisi saada tähän Miikaan yhteyttä ja sopia kaikesta ja plää. Hirveästi hommaa, pitäisi osata koordinoida kaikkea, joka on yllättävän hankalaa kun ei ole koskaan ennen häitä ollut järkkäämässä. Onneks on noi kaasot ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti