CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

perjantai 6. maaliskuuta 2009

se paljon puhuttu vieraslista

Suuri, suuri suuri ongelma. Nimittäin se paljon puhuttu vieraslista! En olisi uskonut oikeasti, että se tuottaa meillekin näin paljon ongelmia. Tai tottahan teitä ihanuuksia ihmisiä kutsuisi vaikka kuinka, mutta kun se penteleen ruoka tulee maksamaan jo 190 hengelle 4180 plus siihen iltapalat noin 1330€, eli 5510!

Tässä nyt kuitenkin olen opiskelija ja tuo siippa intissä niin ei tuota rahnaa niin hirmuistasti ole kyllä meille ilmaantunut sukan varteen. Jotain, jotain pitäisi keksiä mitä sille vieraslistalle tekisi, vaan kun on vaikea karsia ettei toisaalta rikkoisi hirveästi etikettivirheitä (eli jättäisi aveceita pois) mutta toisaalta ne etikettivirheet saattaisi säästää huokean summan rahaa..

Listaa on käännelty, väännelty ja karsittu. Poistettu nimiä, lisätty niitä takaisin, lisätty uusia, poistettu vanhoja ja taas lisätty ne kaikki uudelleen takaisin. Tällaista paperin kieputtamista ja kuulakärkikynän musteen tuhlaamistahan tää on!

Joo, ja tulkaa siinä nyt sitten sanomaan, että kutsutte ne tärkeät niin kyllä se vieraslista siitä pienenee. Joo, ollaan yritetty eikä tuloksia näy. Ellei sitten pidettäisi ihan minejä, nimittäin vain maistraattia ja kaveribailuja. Se vaan tuntuis niin hölmöltä, kyllä sellasta päivää pitäis juhlia ihan oikeasti, läheisten sukulaistenkin kanssa. Tai, ainakin mieli tekis :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti