CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

torstai 12. maaliskuuta 2009

apureita ja kaavoihin kangistumisia

Jee! Nyt olis hoidossa kuvaaja ja tukanlaittaja! Ja vielä halavalla :)! Näppärää kun ystäväpiirissä on taitavia ihmisiä. Elikkä kuvauksen kirkossa ja juhlapaikalla hoitanee V3 -luokan Paula Kapela ja tukkia meille siistii ja laittaa kaveri Marjo. Marjo pitää kyllä ylipuhua vielä kynsien laittoon, mutta eiköhän tuo onnistune :)

Niin, mutta videokuvaaja täytyy vielä löytää. Ajattelin tässä hieman hyväksi käyttää taas tätä meidän luovaa luokkaa, ja kysäistä Jonia tähän pestiin. En vaan ole vielä saanut aikaseksi, laitetaan siis "MUISTA MUISTA MUISTA" -kalenteriin (Kyllä, minä omistan sellaisen).

Vihkitilaisuutta, toisinsanottuna sitä kaavaa, ei olla vielä mietitty. Alusta asti on ollut kuitenkin selviö, että siellä joku ihana ääninen laulaa Stellan Häävalssin. Ihana ääninen ihminen on löydetty ja jopa suostuteltukin! Nimittäin akin serkkulikka Ira joka lauleskelee bändissä Sauma.

Muuten meillä on pientä eripuraa vielä vihkikaavasta. Aki tahtoisi sen puhehöpinän, eli sormuslupauksen vai mikä se nyt olikaan. Ja mie en, son jotenki niin turha kun ei kukaan vieraista kuule sitä kuitenkaan. Tai ehkä ne kuulee mun megafoni -äänen, mut yksipuolinen sormuslupaus (hitto kun en muista mikä se oli) ei välttämättä kuulosta kovin kauniilta

- Niin, mutta jonna kulta, eihän se vieraita varten ole, vaan meitä. Kyllä sä sen lausut tai koko homma menee puihin sit sen takia.
- aha.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti