CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

perjantai 20. maaliskuuta 2009

Tanttua suunnittelemahan!

Hui. Hääpuvun valintaan, tesmimiseen pitäisi nyt alkaa pikkuhiljaa ruveta. Mulla on kyllä kirkkaana mielessä, mitä sitä päällensä laittaisi, mutta tarkemmin miettien -en tiedä yhtään, mitä päälleni pistäisin! Jotain yksinkertaista, valkoista ja kaunista. Voin olla miten tylsä morsian tahansa, mutta valkoisen puvun tahdon. Pelkän valkoisen, ehkä siinä saa olla jollain toisella valkoisen sävyllä jotain ihanuutta, mutta se kokonaisuudessaan sen täytyy olla valkoinen :)Oon niin vahdannut kyllä kaikkia sivustoja, suosituin: http://www.weddingo.net . Mitä luultavammin tilaan myös pukuni sieltä. Nää näyttää sen tyyppisiltä joita voisin vetasta päälleni:





Ehdoton suosikki on toi ihanan yksinkertainen, tokavika kuva tossa ylhäällä. Se on mielestäni kaunis -ja yksinkertainen. Yksi kaasoistani on lupautunut tuunailemaan pukuani lisää, sikäli mikäli puku jotain tarvitsee. Mitä luultavammin se tarvitsee :)

Akin päälle meillä nyt ei ole mitään suunnitelmaa, ehkä se tulee kokonaan alasti? Tosin, eipä herralla mikään niin kiirus olekaan, sille kun tulee vuokrapuku ja sen vissiinkin saa ihan kuukauden parin varoitusajalla. Mutta mun puvussa voikin mennä asteen kauemmin. Varsinkin, kun mun tuurilla se hengaa monta viikkoa pitkin eurooppaa eikä saavu suomeen edes häiksi. Se olis meidän tsägää se. Pitäiskö jotenkin ennakoida?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti