CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

lauantai 21. helmikuuta 2009

Juhlapaikkaa metsästämässä...

Juhlapaikkaplääni on vielä hieman auki. Käytiin tänään katsastamassa Kankaanpään leirikeskus (Hakoniemen leirikeskus) joka vaikutti kaikenkaikkiaan mahtavalta paikalta. Toki se on hieman ahdas, sinne kuulemma mahtuu "vain" 150 henkilöä tilavasti. Vaikka, mihin näin halpaan paikkaan 190 ihmistä sitten mahtuisi tilavasti?

Leirikeskuksessa on siis kaksi erillistä tilaa ja iso eteinen. Alhaalla on kuva hieman hahmottamaan systeemiä. Kahden huoneen välissä on seinä, jonka saa siis lähes kokonaan pois, tilasta tulee tällöin paljon suurempi. Ruokailu on yleensä sijoitettu oikealla puolella olevaan tilaan joka tietenkin vie pöytätilaa entisestään. Me vain pohdimme, miksi sen täytyy olla niin keskeisellä paikalla, miksi ei vaikka siinä suuressa eteisessä?

Seuraavaksi ongelmaksi kehkeytyykin tanssi- ja ohjelmapaikka. Lavaa sinne on turha edes yrittää kehitellä, tanssi lavaa taas on huono alkaa suunnittelemaan pihallekaan (vai?) ja esiintyminen/bändi on jokatapauksessa saatava johonkin sisätilaan. Toki, kaikki tällaiset on vain järjestelykysymyksiä.

Paikkana leirikeskus on tajuttoman ihana. Meillä on valtava markki käytössä, parinkymmenen hengen sauna majoitustiloineen, rantoineen ja nuotiopaikkoineen. Paikka on muutenkin tajuttoman viihtyisä puineen ja mäkineen. Tarkoituksena on myös asettaa sellanen kokousteltta pystyyn johonkin, ihan vain sateenvaralta :)

Suurin plussa. Paikka on siis vapaana lauantaina 29.8. Mutta jo perjantaina saapi mennä koristelemaan ja laittamaan paikkaa valmiiksi ja siellä saa olla sunnuntaihin saakka. kaikki toi vain päivän vuokralla, eli 205€ + sauna 70€. Paketin hinnaksi siis tulis 275€! Onhan tuo huomattavasti halvempi niihin 600 tilavuokriin verrattuna.

Paikalta saisi myös tilattua ruoan, sekin edullisesti. Korkeimmillaankin hinta tulisi olemaan ainoastaan 22€ kun se muualla on ollut halvimman ruokalistan mukaan 28€. Ja mekun ollaan päätetty ettei ruoassa tingitä. Ruokana on kaikkea, toivomusten mukaan. Lupasin soitella alkuviikosta, ja taidan soittaa kyllä heti maanantaina että me tuo paikka otetaan.

Täytyy myös varata se kirkko!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti