CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

maanantai 16. helmikuuta 2009

Värejä värejä värejä

Empä olisi arvannutkaan, että Kaasotkin innostuu tästä tehtävästä näin paljon! Mutta mulla onkin ehkä parhaimmat kaasot koskaan. Siks kun ne on ne tärkeimmät ihmiset mun elämässä.

Ilmottelin kaasotoveeni kaasoille tänään. Jokaiikka, ihan intoa piukassa. Tuli helpottava olo! Tieto siitä, että ympärillä on tukijoukko (kohta hermoromahduksessa oleva tukijoukko) jonka kanssa saa yhtenä tehdä kaikkea, auttaa hirmuisasti. Ompa tyyppejä joille voi sitten purkaa tuntemuksiaan, niitä joita aki ei käsitä, ja niitä joita sille ei voi edes purkaa. Onneksi on näitä ihanuuksia!

Pohdittiin jo paljon erilaisia juttuja. Tärkeimpänä oli kuitenkin värit. värit värit värit.

Väriä, mutta ei liikaa. Erilaisia, mutta ei sekamelskaista. Jotain nättiä ja kaunista. Jotain meidän näköistä. Loppujenlopuksi löytyi ne ihanuudet, hiirenharmaata kera ruskean, turkoosin, punaisen ja keltaisen. Kuulostaa just semmoselta, mitä mä tahdon.

Värit tulis nyt ensimmäisenä näkymään meidän kutsukorteissa. Joiden ideoinnista saan kiittää täysinrinnoin Päiviä! Meidän kutsukorteista, eli kutsukirjoista tulee semmoset joita ei oo kukaan ennen näillä seuduilla nähnykkää!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti